Filter albums
X
Years
Armada The Music Videos

Als trotse eigenaar van één van de meest bekeken YouTube kanalen ter wereld, dat elke dag meer dan een half miljoen views per dag ontvangt, weet Armada Music als geen ander hoe belangrijk een goede videoclip is en impact het kan hebben.
Mooi voorbeeld hiervan is de officiële videoclip van ‘Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel – In & Out Of Love’. Naast meer dan 44 miljoen views op YouTube ontving de clip ook nog de award voor ‘Best Music Video’ bij de toonaangevende International Dance Music Awards in Miami.
Een visuele vertaling van geluid kan zomaar eens de sleutel tot succes zijn. Een goed verhaal, de juiste dansmoves en toffe shots kunnen een track net dat beetje extra geven en tezamen voor een hit zorgen.
Armada Music presenteert nu een speciale collectie van music video’s. Op ‘Armada – The Music Videos’ staan enkele van de grootste Armada releases van de afgelopen tijd. Naast 20 officiële videoclips op dvd, vind je van deze visuele hoogstandjes ook de muziek op cd, met tracks van o.a. Armin van Buuren, StoneBridge, Markus Schulz, Roger Shah en Dash Berlin. ‘Armada – The Music Videos’ is een must-have voor iedereen die dezelfde visie als Armada Music heeft.